Ελάτε να πάμε digital με τον σωστό τρόπο

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε 1-2 εργάσιμες. Μας αρέσει να βλέπουμε τους πελάτες μας στην κορυφή της google.

Πρώτα άνθρωποι, μετά ειδικοί

Στην Insert, μιλάτε πάντα με τον expert που χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες της εταιρείας σας. Δεν θα μιλήσετε με IT για της στρατηγική προώθησης του website σας, ούτε με πωλητή για το εικαστικό της εφαρμογής σας. Μιλάτε με τον κατάλληλο expert για αυτό που σας απασχολεί και οι συμβουλές είναι πάντα άμεσες και στο στόχο. Παρόλο που το επάγγελμά μας είναι τεχνολογικό, η προσέγγισή μας γίνεται πάντα με τον άνθρωπο στο πρώτο πλάνο. Άλλωστε οι μηχανές έχουν γίνει τόσο έξυπνες, που αν δεν είσαι απλός, ειλικρινής και ανθρωποκεντρικός, δεν θα πετύχεις και πολλά πράγματα. Web design, iPhone – iPad app, Game Design, SEO & Digital Marketing, Social Campaigns & Reputation Building, είμαστε στην διάθεσή σας να πάμε μαζί στο επόμενο επίπεδο. Όταν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, το moto μας είναι πως “η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά“.

Όνομα / Εταιρεία

Email απαιτούμενο)

Θέμα

Μήνυμα

captcha
Γράψτε τα παραπάνω γράμματα:

Θα μας βρείτε

Εσπερίδων 56
18451, Νίκαια

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε. Το κόστος δεν θα αποτελέσει τον κύριο παράγοντα για να συνεργαστούμε. Άλλα πράγματα μας ενδιαφέρουν πλέον στις νέες συνεργασίες όπως το βάθος χρόνου, η ποιότητα, η συνέπεια και ως προέκταση, η συνέχεια.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τ 210 4256 498
Κ 6973 024 129
insert@insert.gr