About INSERT

Στο τέλος της ημέρας, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Προώθηση ιστοσελίδας, e-shop, υπηρεσίες internet. Το trend του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους για την προώθηση της ιστοσελίδας και του e-shop της επιχείρησης που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες internet και την σωστή χρήση του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών. Μελέτη ανταγωνισμού, μελέτη στόχων, σχεδιασμός και προώθηση ιστοσελίδας, σχεδιασμός και digital marketing e-shop, social media, search engine optimization συμμετέχουν στο digital brand building του εκάστοτε πελάτη – συνεργάτη.

Από το 1996, έχουμε συνεργαστεί με σημαντικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως η Lafarge, η Τράπεζα Πειραιώς, το Αστεροσκοπείο, Πανεπιστήμια, ΤΕΙ Πειραιά, Υπουργείο Πολιτισμού, άλλες Κρατικές υπηρεσίες, εταιρείες μόδας όπως CAROUZOS, GAVALAS, PARTHENIS, MELIS by LAKSOS, περιοδικά όπως το COSMOPOLITAN, το νέο digital KOOL, το inStyle και έχουμε αναλάβει ή συμμετάσχει σε ένα αμέτρητο αριθμό έργων που αφορούν τις υπηρεσίες internet, όπως e-shop, προώθηση, κατασκευή ιστοσελίδας, apps και games. Σε αυτό το διάστημα, με την εργασία μας έχουμε αποκομίσει, βραβεία, διθυραμβικές αναφορές σε τύπο σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουμε αρθρογραφήσει σε σχετικά περιοδικά και blogs και έχουμε αποκτήσει τεράστια εμπειρία.

Δεν μένουμε μόνο στο web. Σε συνεργασία με την Legal Radiation Team σχεδιάσαμε 2 από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές εφαρμογές στο χώρο του iPhone, το game Tap Disc και το app No Mercy, τα οποία κατέβηκαν από χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Βοηθήσαμε στον σχεδιασμό του πρώτου ελληνικού digital magazine Kool και δώσαμε τα φώτα μας στο digital (tablet) publishing όταν ακόμα στην Ελλάδα ήταν άγνωστος ο όρος. Συμμετέχουμε σε experimental εφαρμογές και έρευνα και έχουμε στο insert lab τόνους από prototypes και concepts που άλλα μας πάνε ένα βήμα παραπέρα και άλλα απλά υπάρχουν για να συνδράμουν στο μικρό λιθαράκι που θεωρούμε πως έχει προσθέσει η προσπάθειά μας στις υπηρεσίες internet στο ελληνικό web και στα multimedia.

Μας χαρακτηρίζει η γνώση και το πάθος για το αντικείμενο, η φρεσκάδα και η πρωτοτυπία στο σχεδιασμό, η ειλικρίνεια στη συνεργασία με τον πελάτη, η συνέπεια και το προσιτό κόστος υπηρεσιών.

Επικοινωνείστε μαζί μας για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας ουσίας. Ξέρουμε τον τρόπο, διαθέτουμε τα μέσα, το ξεχωριστό ανθρώπινο δυναμικό και τις ικανότητες και μαζί μπορούμε να πάμε την επιχείρησή σας στην digital θέση που της αρμόζει.

Είτε αυτό είναι επανασχεδιασμός είτε ενδυνάμωση της εικόνας σας, “στο τέλος της ημέρας, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά”.

Σταμάτης Σαρρής
CEO / Concept Designer

Ανανεώσαμε το logo μας και επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε τον αριθμό 3 ως το κεντρικό στοιχείο της εικόνας μας με ένα τρόπο αρκετά έντονο ώστε να δηλώνει πως έχει κάτι να πει και αρκετά προφανή πως αντικαθιστά το E αν αντιστραφεί, ώστε να διατηρηθεί το brand name “insert” αναλλοίωτο. Ο αριθμός – σύμβολο 3 αντιπροσωπεύει την ανάγκη για έκφραση και την αγνή χαρά της δημιουργικότητας. Επίσης αποτελεί στοιχείο που προσδιορίζει τον Χρόνο καθώς αντιπροσωπεύει το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον. Λατρεύουμε τον αριθμό 3 γιατί συμβολίζει την επιβράβευση και την επιτυχία.
  • Το να είσαι τόσο δημιουργικός έχοντας μια μοναδικότητα στη σκέψη σου και την προσέγγισή σου, είναι ένα χάρισμα που ο Σταμάτης έχει σίγουρα δικό του και το εκφράζει πάντα με ένα πηγαίο τρόπο! Η συνεργασία μαζί του ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΗΣ, CEO @ Konstantinos Melis by Laskos
  • Ο Σταμάτης είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης.  Τον αποκαλώ συνεργάτη γιατί χειρίστηκε την διαδικτυακή εικόνα του brand μου σαν να ήταν δική του.  Όχι μόνο κατάλαβε τις ανάγκες μου αλλά με αντιμετώπισε και με την ανάλογη συνέπεια. 

    ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ, CEO @ Parthenis