Κατασκευή apps και games

Δεν καθόμαστε ποτέ ήσυχοι. Αν δεν λιώνουμε στην δουλειά, θα σχεδιάζουμε ένα νέο παιχνίδι ή ένα τρελό application!

Έγραψαν για project μας

TapDisc for iOS combines a unique and challenging mixture of timing, strategy, and unique gameplay to create an interesting and fun new style of touch-screen game.

CNET

For a game that looks so simple and is incredibly easy to pick up and play, Tap Disc is a marvel.

T3 Magazine

TapDisc for iOS combines a unique and challenging mixture of timing, strategy, and unique gameplay to create an interesting and fun new style of touch-screen game.

CNET

.Tο μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα…Συγχαρητήρια … τίποτα άλλο!!

iPhone Hellas

Πρώτα από όλα…Computer Freaks!
Μετά brainstorm thinkers και concept designers!

Στην Insert μας χαρακτηρίζει το πάθος για δημιουργία. Και η απόλυτη δημιουργία για κάθε κομπιουτερά που σέβεται τον εαυτό του, είναι η κατασκευή παιχνιδιών. Αν περιμένετε να δείτε γραβάτες στην ομάδα μας, ψάξτε αλλού. Αυτό που θα βρείτε είναι βερμούδες, ακαταστασία, σημειώσεις και σταγόνες για τα μάτια μήπως και αντέξουν λίγες ώρες ακόμη.

Αναπτύσσουμε ένα νέο game και ενδιαφερόμαστε για Funding. Επικοινωνείστε για NDA και παρουσίαση

Concept Art

Κώδικας

Για την σωστή κατασκευή apps και games, χρειάζεται σοβαρός προγραμματισμός. Ο κώδικας είναι κάτι στο οποίο θεωρούμαστε guru, έχουμε πειραματιστεί πολύ και έχουμε σοβαρά δείγματα γραφής τόσο στον αέρα όσο και σε επίπεδο demonstration.

Game Design

Διαθέτουμε αρκετή εμπειρία και γνώση ώστε να αναλάβουμε τον γενικότερο σχεδιασμό ενός παιχνιδιού. Από τον σχεδιασμό του gameplay μέχρι το monetization και το γενικότερο business plan, είμαστε παθιασμένοι με το gaming.

Δημιουργικό

Character design, level graphic design, animation, graphics, user interface, special effects, video, 3D. Θα αναλάβουμε επίσης αν μας ζητηθεί να επιμεληθούμε το sound design και τα original tracks ενός παιχνιδιού ή μιας απαιτητικής εφαρμογής.

 

Με σημαία μας την επιτυχία του Tap Disc!

Καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που δεν έχει επιτευχθεί από άλλη ελληνική ομάδα που σχεδιάζει games στην διάρκεια ζωής του ηλεκτρονικού καταστήματος παιχνιδιών της Apple, το appStore. Δημιουργήσαμε ένα arcade game για την συσκευή iPhοne το οποίο πέραν από των πολύ καλών κριτικών στα μεγαλύτερα  blogs του χώρου, έφτασε στο νο 52 (κατηγορία arcade #56 και action #52) του Αμερικάνικου chart ενώ κατέκτησε και σημαντικές Ασιατικές αγορές όπως η Κινεζική, η Κορεάτικη και η Γιαπωνέζικη! Στην Ευρώπη πήγε εξίσου πολύ καλά σε χώρες όμως η Γερμανία, η Ιταλία και φυσικά η Ελλάδα. Τα οφέλη από αυτή την ξέφρενη πορεία για την ομάδα μας ήταν πολλαπλά. Θα σταθούμε όμως στην εμπειρία που αποκτήσαμε και στα μυστικά που ανακαλύψαμε, τα οποία όσοι τα γνωρίζουν τα κρατούν επτασφράγιστα αφού αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας στο χρυσωρυχείο της Apple.

To Tap Disc αποτελεί ένα παιχνίδι που φτιάχτηκε από gamers οι οποίοι έχουν ξοδέψει άπειρες ώρες στα κλασσικά arcades από τότε που εμφανίστηκαν και αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό. Αν τα καταφέραμε ή όχι, αυτό το αφήσαμε στους έμπειρους gamers κριτικούς από όλο τον κόσμο να το κρίνουν, οι οποίοι ως κοινό σημείο στις κριτικές τους είχαν φράσεις όπως “μοναδικό“, “δεν έχει ξαναεμφανιστεί τέτοιο είδος παιχνιδιού“, “αποτελεί νέο genre” κ.ο.κ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Tap Disc